‹ НАЗАД
Обучение "Как да подготвим успешна заявка за Effie 2018"
Лекторите в това обучение са били общо 46 пъти членове на журито на Effie България и 20 пъти участници в журито на Euro Effie.

Сподели

На 26 септември от 10:00 до 12:00 часа в Sopharma Business Towers, сграда Б, ет.3, зала „Запад“ Българската асоциация на комуникационните агенции организира безплатно обучение на тема „Как да подготвим успешна заявка за Effie“. 

Всеки лектор ще представи по една от категориите на конкурса Effie България 2018 и ще даде ценни практически съвети как заявката ви да изпъкне сред конкурентите.

И още:

Какво иска да види журито, когато оценява една заявка?
Как видео кейсът да помогне на заявката, а не да й пречи?
Как да опишете резултатите от кампанията си и как да избегнете риска заявката ви да бъде дисквалифицирана?

Категория „Стоки“ ще представи Иво Алтънов – Управляващ директор на Noble Graphics. С впечатляващите седем пъти като член на журито на Effie България и осем пъти член на журито на Euro Effie.

Категория „Услуги“ ще представи Грета Колева – Управляващ директор на Proximity Sofia / BBDO Group. Със стаж от цели десет пъти журиране на Effie България и пет пъти на Euro Effie.

Категория „Промоции“ ще представи Красимир Папазов – Изпълнителен директор на Ogilvy Sofia с десет години опит като член на журито за Effie България и четири на това на Euro Effie.

Категория „Корпоративни комуникации“ ще представи София Коен – професионалист в областта на маркетинга и комуникациите, дала своя принос като член на журито на Effie България шест пъти, както и като член на журито на Euro Effie през 2014 г.

Категория „Социална, медийна, политическа кампания“ ще представи д-р Кристиян Постаджиян – преподавател по реклама в „Нов български университет“ с богат опит, включително и четири пъти член на журито за Effie България.

„Създаване на видео кейс“ ще представи Тошка Иванова – Творчески директор на reforma с три журирания на Effie България, както и две за Euro Effie.

На вашите въпроси за данните и резултатите в заявката ще отговори Юлиан Добрев, създател и директор изследвания в BluePo!nt – агенция за маркетингови консултации и изследвания, член на журито на Еffie България за предходните 6 години.

Николай Караджов, Изпълнителен директор на Българската асоциация на комуникационните агенции и директор на конкурса Effie Awards България ще представи правилата за участие и формалните изисквания към заявката.

ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ, ДО 24 СЕПТЕМВРИ ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ НА office@baca.bg


NRJ Coca Cola Bankya Mall Advertising Cinema City MetroReklama Bilboard Zagorka Jacobs Postbank Jameson JDC MW All Channels

Dnevnik Kapital Blank1 Blank2 Economy.bg NG Manager Сега Blank3 Blank4 Blank5