‹ НАЗАД
Effie България проведе специален уъркшоп със студентите от НБУ
Участниците имаха възможност да работят по реален казус, затвърждавайки придобитите знания и с изготвяне на заявка за Effie България.

Сподели

Лекцията на тема „Ефективност“ бе последвана от практическо занимание.

Заданието имаше за цел да пресъздаде попълване на три от секциите на заявка за Effie, които включват потребители, инсайт и резултати.

На студентите бе предоставен реален казус, с който имаха възможност да се запознаят в детайли и впоследствие да разработят с помощта на ментори.

Своите ценни насоки и съвети към студентите от Нов Български Университет дадоха Николай Караджов, Изпълнителен директор на Българската асоциация на комуникационните агенции, и Георги Гавазов, консултант с дългогодишен практически опит в сферата на комуникациите и член на тазгодишното жури на Effie Awards България.

След обстоен преглед и обсъждане, на 14  ноември ще бъдат излъчени четирима победители, които ще спечелят покана за Гала вечерта за връчването на наградите Effie България.


NRJ Coca Cola Bankya Mall Advertising Cinema City MetroReklama Bilboard Zagorka Jacobs Postbank Jameson JDC MW All Channels

Dnevnik Kapital Blank1 Blank2 Economy.bg NG Manager Сега Blank3 Blank4 Blank5