• Втори слайд
 
Уважаеми колеги,

от името на Българската асоциация на комуникационните агенции, организатор на конкурса Effie България, имам удоволствието да Ви поканя да се включите в тазгодишното издание на най-престижните в света награди за ефективност на маркетинговите комуникации.

В рекламната и маркетингова индустрия има много награди. Но никоя от тях не оспорва авторитета на наградите Effie, когато се касае за ефективност на комуникациите.

Вече 50 години наградите Effie са общопризнатият стандарт за измерване на успеха сред рекламните агенции и рекламодателите, а за маркетолозите по света е въпрос на гордост и престиж да притежават Effie в своето CV.

Всяка година конкурсът се провежда в близо 50 държави на 6 континента.

В България конкурсът Effie се организира от 2007 година насам и отличава онези кампании и маркетингови практики, които са доказали максимална ефективност по измерими критерии в категориите „Корпоративни комуникации“, „Промоции“, „Стоки“, „Услуги“ и „Социална, медийна, политическа реклама“.

Струва ли си да се преборите за тази награда? Струва си!


Николай Караджов

Директор на конкурса Effie България

Изпълнителен директор на
Българската асоциация на комуникационните агенции

Изтеглете Effie България 2018 Entry Kit


Сподели

NRJ Coca Cola Bankya Mall Advertising Cinema City MetroReklama Bilboard Zagorka Jacobs Postbank Jameson JDC MW All Channels

Dnevnik Kapital Blank1 Blank2 Economy.bg NG Manager Сега Blank3 Blank4 Blank5