‹ НАЗАД
Гергана Иванова

Сподели
Гергана Иванова
Име:
Гергана Иванова​

Заемана длъжност към момента на журиране:
Управител и съсобственик на РА The Smarts, управляващ партньор в IQMedia, PR агенция Paragraph 42 и продуцентското студио Shoot

Професионален опит: 
Кариерата си в рекламната индустрия започнах преди повече от 20 години като акаунт екзекютив. През годините работи като акаунт директор и стратегически планьор за рекламата на редица български и международни марки,сред които UPSA, Nestle, Mtel, Hoffmann La Roche, British Airways, 2be, Каменица. През 2008 година става съосновател на Рекламна агенция The Smarts, която към днешна дата е една от най-големите независими творчески агенции на българския пазар.

Клиенти, за които сте работили:
Сред портфолиото от клиенти за пълно рекламно обслужване на агенцията са Уникредит Булбанк, Ариана, Electrolux, ИКЕА, Димитър Маджаров, Мол Пловдив, Захарни Заводи АД, Пилета Градус.

За коя година сте жури на Effie:
за първа година

Спечелени награди Effie:
Рекламна агенция The Smarts е редовен участник в конкурса и има спечелени 4 награди от различни издания - бронзова награда за рекламна кампания за лансиране на марка „Орехите“ на Белла България Еffie 2010 г., бронзова награда за кампанията „Благодаря“ на Уникредит Булбанк, Effie 2015, сребърна награда за кампанията “Ти водиш“ на Мтел, 2016 г. и бронз за Мтел, кампания „Безкрай“ 2016 година.

Защо Effie е страхотна възможност:
Неколкократно съм била модератор на журирането на  Effie през годините и смятам, че това е истинско тържество на резултатността в нашия бизнес. Да успееш да докажеш с цифри, че креативността работи, е сериозно усилие и умение, особено на пазар като нашия, където трудно се отделят пари за проучвания и тестове. За всички ни е важно да покажем, че рекламата работи и няма по-добро място от Effie за това.


NRJ Coca Cola Bankya Mall Advertising Cinema City MetroReklama Bilboard Zagorka Jacobs Postbank Jameson JDC MW All Channels

Dnevnik Kapital Blank1 Blank2 Economy.bg NG Manager Сега Blank3 Blank4 Blank5