‹ НАЗАД
Зорница Тодорова

Сподели
Зорница Тодорова
Име:
Зорница Тодорова Тодорова

Заемана длъжност към момента на журиране: Директор „Продажби на реклама“, New Age Media/Cinema City Bulgaria

Професионално призвание:
Кариерата ми все ме въвлича в процеси на големи промени – преструктуриране на компания, стартиране и изпълнение на нови проекти, така че мога да каже, че кариерата ми досега е била доста динамична. Вероятно израствам в предизвикателствата! Понастоящем фокусът ми насочен към развитието на кино рекламата на българския пазар и интегрирането ѝ в медиа микса, предлагане на нови рекламни формати и идеи, които да осигуряват качество и ефективност в маркетинговата комуникация.
Харесвам настоящата си работа, в нея съчетавам хоби с професионални интереси и ангажираност, и ми позволява прилагане на по-креативен подход.

Професионален опит:
10 години опит в продажбите на телевизионна реклама като Мениджър „Продажби на реклама“ във ФИЧ за България, Сърбия, Хърватска, Словения, Head of planning at Sales Dept. Balkan Media Group, Мениджър реклама в  MMTV;  8 години опит в сферата на стратегическо медиа планиране и купуване в медиа агенции.

Награди и признание:
Няма

Клиенти, за които сте работили:
Много и различни

Агенции, с които сте работили:
Фокс Интернешънъл Ченълс България, Болкан Медиа Груп (Нова ТВ, канали Диема), ММТВ, Zenith Optimedia, Argent, RemaPool, MediaTrans, MediaMarket

За коя година сте жури на Effie:
за втора

Хоби и интереси:
Пътуване, изкуства – музика, кино, литература, вино, кулинария

Съвет към участниците:
Представете предизвикателен и значим казус, за чието решение сте използвали интересен и иновативен маркетингов подход и който е допринесъл/допринася за успеха на бранда; представете ясно и интересно изложение на заявката; представете ясно дефинирани цели и конкретно постигнати резултати, подкрепени с данни и факти, които доказват ефективността на кампанията.

Защо Effie е страхотна възможност:
Признание и оценка за успешно свършена работа в симбиоза клиент-агенция; престиж - за българския пазар това е единствената международна награда в областта на маркетинга; единственият конкурс, който мери ефективността на маркетинговите комуникации; участието и спечелването на Effie е чудесен ПР за агенцията, клиента и бранда.


NRJ Coca Cola Bankya Mall Advertising Cinema City MetroReklama Bilboard Zagorka Jacobs Postbank Jameson JDC MW All Channels

Dnevnik Kapital Blank1 Blank2 Economy.bg NG Manager Сега Blank3 Blank4 Blank5