‹ НАЗАД
Марчела Абрашева

Сподели
Марчела Абрашева
Име:
Марчела Абрашева

Заемана длъжност към момента на журиране: Регионален директор за Югоизточна Европа – Кантар ТНС

Професионално призвание:
Либерал, социолог и маркетолог

Професионален опит:
25 години пазарни и социологически проучвания, за глобални и местни компании и международни институции в България и на Балканите; в повечето сектори на икономиката и чрез разнообразни методики, включително лицензирани глобални модели, както и дигитални проучвания напоследък.

Награди и признание:
Екипът на Кантар ТНС - София е сред топ 3 Кантар компании в света, едновременно по удовлетвореност и на клиентите, и на служителите -  за последните 3 години. И, разбира се, признанието да бъда  член на журито на Ефи-България.

Клиенти, за които сте работили:
Много са, наистина, и  в областта на бързооборотните стоки, телекомуникация, банки, НПО и правителства, наши и чужди университети.

Агенции, с които сте работили:
Повечето големи рекламни и медийни агенции в България, както и агенции от групата на WPP в Европа.

За коя година сте жури на Effie:
11-та поред

Спечелени награди Effie:
Черешка - за член на журито с чувство за хумор винаги на пост

Хоби и интереси:
Да чета; Заклет киноман; Да общувам и да пътувам

Съвет към участниците:
Бъдете взискателни към обхвата и смисъла на данните, които предоставяте в заявките си, използвайте проверени факти. За да разберем по-точно както предизвикателството пред вас, така и постижението Ви. Впечатляващо е да се четат заявки, които предоставят интересна, но и добре промислена и фокусирана информация за пазара и продуктите/услугите на него - особено за хора като мен, чиято работа от години е да произвеждат, четат, сравняват и разбират данни, и да мерят ефективност и пазарни резултати сред потребителите.

Защо Effie е страхотна възможност:
Защото разнообразна и опитна професионална общност ще се запознае с Вашата работа и ще я отличи по достойнство, ако тя заслужава – след колегите Ви, клиентите, медиите и бизнес публиката в България.
А и ще научите повече за успехите на другите – клиенти, партньори и конкуренти– и ще  сверите компаса си с тенденциите в областта на маркетинга и комуникацията.


NRJ Coca Cola Bankya Mall Advertising Cinema City MetroReklama Bilboard Zagorka Jacobs Postbank Jameson JDC MW All Channels

Dnevnik Kapital Blank1 Blank2 Economy.bg NG Manager Сега Blank3 Blank4 Blank5