В рекламната и маркетингова индустрия има много награди. Никоя от тях обаче не оспорва авторитета на наградите Effie, когато става въпрос за ефективност. Струва си да се преборите за тази награда. Ето защо:

1 Вашата работа ще получи признание сред най-утвърдените професионалисти в маркетинговата сфера. Наградите и индексът за ефективност Effie се следят от най-изявените маркетингови и рекламни специалисти. Ако сте създали успешна кампания, нека тя получи и признанието на най-успешните играчи в областта на маркетинга.
2 Това безспорно е една от най-авторитетните награди в света. Присъжда се на 6 континента, в над 40 държави и е неоспорим символ на успех. Точно сега тази награда очаква своите нови носители.
3 Увеличете Effie Effectiveness Index на марката или компанията, за която работите, както на местно, така и на глобално ниво. Effie Effectiveness Index отличава най-ефективните агенции, маркетингови специалисти, марки, компании и международни мрежи, обобщавайки резултатите от конкурса. Effie Effectiveness Index се обявява веднъж годишно и е глобалният критерий за маркетингова ефективност. Научете повече за него тук
 
4 Създайте по-здрава връзка клиент-агенция. Да спечелиш Effie означава да се справиш със сложно предизвикателство, независимо дали си рекламодател или агенция. Предизвикателството се състои в това да доведеш общата работа до наистина работещ резултат, от който са доволни и клиент, и агенция. А тогава признанието е напълно заслужено, нали?

Вижте какво имат да споделят вече спечелилите агенции и клиенти от последните издания на фестивала:Сподели