НАЧАЛНИК УПРАВЛЕНИЕ "КОРПОРАТИВНИ КОМУНИКАЦИИ И МАРКЕТИНГ", ПОЩЕНСКА БАНКА

Име:
Силвия Костова

Заемана длъжност към момента на журиране:
Началник управление „Корпоративни комуникации и маркетинг“, Пощенска банка

ВИЗИТКА:

Силвия Костова има над 15-годишен професионален опит в областта на корпоративните комуникации, маркетинга и медиите. Над 10 години Силвия заема мениджърски позиции в редица водещи компании и агенции, сред които All Channels Communications, VP Brand International, Администрацията на Президента на Република България.. От началото на 2014-та година е началник управление „Корпоративни комуникации и маркетинг“ в Пощенска банка. Завършила е „Журналистика и масови комуникации“ в СУ „Св. Климент Охридски“, през 2018/2019 г работи като хоноруван преподавател там и води майсторски класове по комуникации в УНСС.

Била е член на УС на БАР и председател на КС на БДВО, член е на Европейската асоциация на комуникационните директори, на Дружеството на PR практиците към СБЖ и на работната група по комуникации към АББ. За последните 5 г. с екипа си в Пощенска банка получава над 20 награди за маркетинг и комуникации, сред които 5 EFFIE награди за една от най-иновативните услуги на банката – центровете за потребителско кредитиране MOMENTO, за най-ефективен бранд, иновативна кредитна карта Mastercard Cash, кредитна програма “Повече днес” и в категория “Корпоративни Комуникации” за кампанията по случай 25-та годишнина на банката. Част е от журито на EFFIE България и BAAwards в последните три години.

Сподели

Postbank Coca Cola Fuzetea MetroReklama Bilboard MallAdvertising Jacobs JDC Domaine Boutique collection Jameson Stolichno MW Saatchi & Saatchi Baca

Kapital Dnevnik Economy.bg Сега Blank3 Manager Profit.bg твоят Бизнес Blank1 Blank2 Blank4 Blank5
economy.bg Капитал