SALES, MARKETING AND PR DIRECTOR
NOVA BROADCASTING GROUP
ВИЗИТКА

Красимира Василева се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп преди 18 години и става част от впечатляващия й напредък до водеща мултиплатформена медийна и технологична компания в България, която успява да развие своето портфолио, така че да изпревари събитията в сектора. В момента Нова Броудкастинг Груп предоставя пълния спектър от аудитории на рекламодателите, притежавайки 11 телевизионни канала, 5 радио станции, множество уебсайтове и дигитални платформи, печатни издания.

Красимира е заемала различни позиции в компанията. От 2013 година поема стратегическото управление на отделите „Продажби“, „Маркетинг“ и „PR“. Със солидния си опит в сферата на продажбите и медиите, тя отлично познава рекламния пазар и с екипа си активно участва в неговото развитие. Красимира стои в основата на добрите партньорства и успешните преговори за присъединяване на редица международни телевизионни канали към портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Сред тях са тези на The Walt Disney Company, FOX, AXN, Discovery и др. Това отличи компанията като пионер в създаването на първия sales house в България.

Красимира е преминала редица специализирани обучения по мениджмънт и телевизионни продажби, част от които в централите на Discovery Channel (Washington DC, USA) и WCOV-TV Fox 20 (USA).

Сподели
Платинен спонсор
Powered by
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори