УПРАВЛЯВАЩ ПАРТНЬОР
THE SMARTS GROUP


Име:
Гергана Иванова​

Заемана длъжност към момента на журиране:
Управляващ партньор, The Smarts Group

ВИЗИТКА:

Гергана Иванова е съсобственик и управител на рекламна агенция The Smarts, както и управляващ партньор в IQMedia, PR агенция Paragraph 42 и продуцентско студио Shoot. В групата на The Smarts от юли 2019 година се присъединява и брандинг компанията Ентусиазъм.

Гергана има над 20 години опит в рекламната индустрия в България. От 1997 година насам нейната професионална кариера е свързана с управлението на клиенти и стратегическо планиране в комуникациите, най-напред като част от екипа на международна рекламна агенция, а от 2008 година и като съсобственик на една от изявените творчески агенции на пазара. В клиентското портфолио на групата се нареждат имена като: Уникредит Булбанк, Electrolux, ИКЕА, Димитър Маджаров, Мол Пловдив, Захарни Заводи АД, Пилета Градус, Sopharmacy, Accenture, CofaceBulgaria, Nestle. Сред важните инициативи на комуникационната група е Praktika – платформа за обучение и вдъхновение в областта на комуникациите, която през последната година бе домакин на повече от 15 събития и обучения, насочени както към рекламния бранш, така и към маркетинг специалистите на пазара.

Рекламна агенция The Smarts е редовен участник на Effie Bulgaria и има спечелени 5 награди от различни издания. Бронзова награда за рекламна кампания за лансиране на марка „Орехите“ на Белла България Еffie 2010 г., бронзова награда за кампанията „Благодаря“ на Уникредит Булбанк, Effie 2015, сребърна награда за кампанията “Ти водиш“ на Мтел, 2016 г. и бронз за Мтел, кампания „Безкрай“ 2016 година, Сребърна награда за лансирането на RiceUP! през 2018.

Гергана Иванова  е член на УС на БДВО, член на Настоятелството на Фондация „За нашите деца“ и член на УС на Съвета на жените в Бизнеса в България.

Сподели

Postbank Coca Cola Fuzetea MetroReklama Bilboard MallAdvertising Jacobs JDC Domaine Boutique collection Jameson Stolichno MW Saatchi & Saatchi Baca

Kapital Dnevnik Economy.bg Сега Blank3 Manager Profit.bg твоят Бизнес Blank1 Blank2 Blank4 Blank5
economy.bg Капитал