УПРАВЛЯВАЩ ПАРТНЬОР
THE SMARTS GROUP


ВИЗИТКА

Гергана Иванова е съсобственик и управител на РА The Smarts, както и управляващ партньор в IQMedia, PR агенция Paragraph 42 и продуцентското студио Shoot.

Гергана има над 20 години опит в рекламната индустрия в България. От 1997 година насам нейната професионална кариера е свързана с управлението на клиенти и стратегическото планиране в комуникациите, най напред като част от екипа на международна рекламна агенция, а от 2008 година и като съсобственик на една от изявените творчески агенции на пазара. В клиентското портфолио на групата се нареждат имена Уникредит Булбанк, Билла България , Electrolux, ИКЕА, Димитър Маджаров, Мол Пловдив, Градус, Sopharmacy, Accenture, CofaceBulgaria, ОLX, Nestle.

Рекламна агенция The Smarts е носител на редица награди както на българските фестивали, така и на международни форуми. Агенцията е награждавана три пъти с престижната награда EPICA за свои кампании за ИКЕА и Мол Пловдив. Кампании и реклами, разработени от The Smarts  често се публикуват на страниците на списание Архив и са включени в други престижни селекции като Ads of the world.  През годините агенцията е носител и поредица награди за ефективност на Effie Bulgaria  Сред най-вълнуващите кампании на агенцията са тези, разработени за организации с нестопанска цел. За The Smarts е от особена ценност това да подкрепя каузите на неправителствени организации. Сред тях са подкрепата за Приемната грижа в България, Ранното детско развитие и Превенция от изоставяне на деца, Вечер на добродетелите на ФЗНД, както и Забрана за рекламата на тютюнопушенето. В културната сфера The Smarts e традиционен творчески партньор на Нощ на театрите, Литературния фестивал и Фондация „Културни перспективи“

Гергана Иванова е член на УС на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) и член на УС на Съвета на Жените в Бизнеса в България.

Сподели
Платинен спонсор
Златни спонсори
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори