ТЪРГОВСКИ ДИРЕКТОР
ИКОНОМЕДИА

ВИЗИТКА

Сибел Реджеб е търговски директор на „Икономедиа“ от 2018 г. Групата е най-големият издател на бизнес медии (водещ е брандът „Капитал“) в България и най-големият организатор на бизнес събития в страната. Част от портфолиото ѝ са и новинарският сайт „Дневник“, който в този сегмент се отличава с качествена журналистика в реално време, и платформите за гурме преживявания „Бакхус“ и тази за технологии “Digitalk”

Търговският екип, който ръководи, предлага на клиентите интегрирани комуникационни решения, ексклузивни възможности за позициониране в събития и чрез персонализирани проекти, обхващащи множество рекламни платформи в медийния ландшафт. Решения, които ги позиционират пред най-търсените аудитории – влиятелни, активни, с позиция, с възможности потребители. „Икономедиа“ винаги е залагала на качеството, а не на количеството, но може да покаже и връзката между двете, когато става дума за журналистика. Кризите през последните години увеличиха не само средния брой читатели на медиите в групата, но и лоялната им аудитория.

И медиите, и търговската политика на „Икономедиа“ се отличават с иновативни решения и налагат стандарти на местния пазар. Екипът предлага от цялостни маркетинг решения за големи клиенти до таргетирани кампании за малки или стартиращи компании. Част от него е и първото студио за маркетинг през съдържание на българска медия група – Storio.

Сибел Реджеб e завършила право. Обича да води преговори и да намира най-доброто решение за страните. Извън търговските сделки е любител кулинар.

Сподели
Генерален медиен партньор
Златен спонсор
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори