ДИРЕКТОР „ПРОДАЖБИ“
BTV MEDIA GROUP
ВИЗИТКА

Десислава Проева е Директор “Продажби” в bTV Media Group от януари 2018 г. С повече от 20 годишен опит в областта на медиите и продажбите, тя ръководи екип от талантливи професионалисти, чиято обща мисия е да работят в подкрепа на марките в България, като им помагат да позиционират комуникацията си по ефективен и видим начин.

Дългогодишен член на журито на Effie България, както и част от международното жури на Effie Европа, Десислава познава ефективността във всичките й форми. Тя е посветена на насърчаването на първокласни и иновативни рекламни решения в полза на утвърдени и нововъзникващи марки на българския пазар. Това е част от постоянния фокус на Десислава да използва суперсилите на мултиплатформения свят на bTV Media Group, постигайки значими резултати за бизнеси от всякакъв мащаб.

Завършила е Университета на Саарланд, Германия, където придобива магистърска степен по бизнес администрация с фокус информационни системи и контролинг. Преминала е редица специализирани обучения и семинари по повод актуални тенденции в медийните продажби и рекламата.

Сподели
Платинен спонсор
Златни спонсори
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори