MАРКЕТИНГ ЕКСПЕРТ, УПРАВИТЕЛ
BNI БЪЛГАРИЯ

ВИЗИТКА:

Светлана Проданова има дългогодишен опит в маркетинга. Била е част от управленските екипи на компании от ранга на Жилет и Байерсдорф (производител на иконичната NIVEA) с отговорности за десетки пазари и многомилионни бюджети. Светлана е сред основателите, а впоследствие и председател на Българската асоциация на рекламодателите, където утвърждава високите професионални и етични стандарти в сектора. От 2015 г. г-жа Проданова развива собствен бизнес в областта на маркетинга чрез препоръки, представлявайки най-голямата и утвърдена компания в тази област, BNI. Светлана е випусник на Академията за висши мениджъри на Виенския университет по икономика и бизнес, сертифициран коуч и обучител на John Maxwell Team, и щастлива майка на три деца.

В какво трябва да блести една кампания, за да бъде злато?

„За да бъде злато една кампания е важно да блести с осъзнаването на това на кого говори, съответно да говори на неговия език и в неговите канали. Да изглежда професионално, да е наясно кое е онова едно нещо, което иска целевата й публика да направи и да утвърждава високи ценности.

Златните реклами са като златните хора: загрижени са за останалите, желаят да помагат, създават положителна промяна.“

Сподели


Postbank Coca Cola MetroReklama Bilboard Cloudcard JDC MW McCann Baca

Kapital Dnevnik Economy.bg Forbes Сега Manager Boulevard Actualno Profit.bg твоят Бизнес Redlink Off News Dir.bg Blank2 Blank4 Blank5