‹ НАЗАД
NOBLE GRAPHICS Е ЗА ВТОРИ ПОРЕДЕН ПЪТ НАЙ-ЕФЕКТИВНА АГЕНЦИЯ ЗА ГОДИНАТА

Сподели

На 15 декември, по време на виртуална церемония, бяха обявени победителите в конкурса Effie България 2021. С общо пет награди - две златни, две сребърни и една бронзова – Noble Graphics беше обявена за „Най-ефективна агенция“ на 2021 година. Агенцията получава голямото отличие за второ поредно издание на конкурса. На второ място в класацията е агенция proof. Третото място с равен брой точки поделят McCann Sofia, The Smarts и Initiative Bulgaria.
 
Carlsberg Bulgaria спечели отличието „Най-ефективен рекламодател“, благодарение на спечелените две златни и една сребърна награди. Второто място в класацията се заема от Mastercard, следвани от Кауфланд България ЕООД енд Ко. КД на трето място.
 
Отличието „Най-ефективна марка“ беше връчено на „Пиринско“, благодарение на отличените със злато кампании „Вагон за отдих“ и „Навън с Пиринско“.

Най-ефективните маркетингови комуникации за периода 01.01.2020 – 30.09.2021 бяха наградени с общо четири златни, пет сребърни и две бронзови отличия. Наградите Effie се присъждат на базата на най-важния критерий за успешна комуникация – нейната ефективност. Те са не просто признание. Те са начин да се посочат най-успешните практики в рекламната и маркетингова индустрия.
 
Пълен списък на победителите в четиринадесетото издание на Effie Awards България можете да разгледате тук.
 
Effie® Awards отличават най-впечатляващите постижения в областта на маркетинговите комуникации – идеите, които работят.
 
Конкурсът Effie България 2021 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции с изключителната подкрепа на bTV Media Group - платинен спонсор, Coca-Cola Bulgaria и Vivacom – златни спонсори.
 
За повече информация посетете www.effiebulgaria.org и разгледайте ПОБЕДИТЕЛИТЕ.
 
Класациите „Най-ефективна агенция“, „Най-ефективен рекламодател“ и „Най-ефективна търговска марка“ можете да намерите тук.
 

Платинен спонсор
Златни спонсори
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори