МАРКЕТИНГ МЕНИДЖЪР ТЕЛЕВИЗИОННИ КАНАЛИ
NOVA BROADCASTING GROUP
ВИЗИТКА

Десислава Топалова има богат и предизвикателен лидерски опит в комуникациите на две водещи компании: най-голямата медийна група в България NOVA Broadcasting Group и глобалният технологичен и развлекателен лидер Sony. Нейният дългогодишен професионален опит е свързан с работа и проекти в изключително конкурентна и динамична среда под постоянния изпитателен поглед на обществото и зрителя.

В ролята си на Маркетинг Мениджър Телевизионни канали в NOVA Broadcasting Group, Десислава има богат опит с 360-градусови имиджови и тактически кампании,  ориентирани към директни и измерими резултати. Тя има съществен принос в едни от най-значимите и разпознаваеми кампании със силен социален ефект.

В ролята си на Regional Corporate Communications Manager, Sony Southeast Europe, както и на различни регионални и локални маркетинг позиции в компанията, Десислава придобива дългогодишен комуникационен лидерски опит на регионално и локално ниво. Богатият професионален  път преминава в периоди на растеж, трансформации на пазари, търговски предизвикателства, кризи и иновации.

Десислава има магистърска степен по Финанси от Университета за Национално и Световно Стопанство.

Тя  управлява проекти, отличени с награди, сред които Sony Europe Best Innovation Practice Award /2007/ и е доброволец в значими социални каузи и инициативи. Десислава участва като жури в ПРОМЯНАТА /2016 – 2022/ и Promax Europe Awards /2021 – 2022/.

Сподели
Генерален медиен партньор
Златен спонсор
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори