• Effie Awards 2021
 
50+ години на ефективност.
50+ години на награди за идеите, които работят.
50+ партньори по целия свят.


Реален критерий има. Нарича се маркетингова ефективност. Как различните форми на маркетингова комуникация допринасят за успеха на един бранд? Каква е реалната връзка между рекламни кампании и продажби? От 1968 година насам наградите Effie са общопризнатият стандарт за измерване на успеха сред рекламните агенции и рекламодателите по света. Като глобален символ на успешна маркетингова комуникация, наградите Effie фокусират вниманието върху най-ефективните идеи и насърчават разговор между клиент и агенция относно начините за създаване на работеща реклама.

През 2019 г. конкурсът отпразнува своята 50-а годишнина, а през 2021 г. програмата се провежда в над 50 държави на 6 континента по целия свят. През всички тези години мисията на Effie е била да води и вдъхновява професионалистите в индустрията, и да награждава най-ефективните идеи – идеите, които работят.  

Очакваме вашата кампания за участие в Effie България 2021 и насочваме вниманието ви към наръчника Effie Entry Kit, от който да се запознаете с изискванията на конкурса и насоки за подаване на успешна заявка.

ИЗТЕГЛЕТЕ EFFIE BULGARIA ENTRY KIT 2021


Сподели
Платинен спонсор
Златни спонсори
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори