• Effie Awards 2019
 
50 години на ефективност.
50 години на награди за идеите, които работят.
50+ партньори по целия свят.


Реален критерий има. Нарича се маркетингова ефективност. Как различните форми на маркетингова комуникация допринасят за успеха на един бранд? Каква е реалната връзка между рекламни кампании и продажби? От 1968 година насам наградите Effie са общопризнатият стандарт за измерване на успеха сред рекламните агенции и рекламодателите по света. Като глобален символ на успешна маркетингова комуникация, наградите Effie фокусират вниманието върху най-ефективните идеи и насърчават разговор между клиент и агенция относно начините за създаване на работеща реклама.

През 2019 г. конкурсът отпразнува своята 50-а годишнина с конкурси в 47 страни и на 6 континента по целия свят. През всички тези години мисията на Effie е била да води и вдъхновява професионалистите в индустрията, и да награждава най-ефективните идеи – идеите, които работят.  

Очакваме вашата кампания за участие в Effie България 2019 и насочваме вниманието ви към наръчника Effie Entry Kit, от който да се запознаете с изискванията на конкурса и насоки за подаване на успешна заявка.

Изтеглете Effie България 2019 Entry Kit


Сподели

Postbank Coca Cola Fuzetea MetroReklama Bilboard MallAdvertising Jacobs JDC Domaine Boutique collection Jameson Stolichno MW Saatchi & Saatchi Baca

Kapital Dnevnik Economy.bg Сега Blank3 Manager Profit.bg твоят Бизнес Blank1 Blank2 Blank4 Blank5
economy.bg Капитал