‹ НАЗАД
УЪРКШОП „КАК ДА СПЕЧЕЛИМ EFFIE“
Дата: 19 септември, понеделник
Начало: 16:00 ч.

Локация: София, бул. Христо Ботев 117

Сподели
Тематичен уъркшоп „Как да спечелим Effie“ ще представи правилата и изискванията за участие в тазгодишното издание на най-престижния конкурс за маркетингова ефективност в света Effie Awards.

Събитието се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) и ще се проведе на 19 септември, понеделник, от 16:00 ч. на адрес: София, бул. Христо Ботев 117.

Най-добрите съвети за съставянето на перфектната заявка ще бъдат представени от доказани професионалисти от рекламната и маркетингова индустрия с голям практически опит.

Лектори:
  • Весела Апостолова – главен изпълнителен директор, Publicis Groupe Bulgaria;
  • Грета Колева - управляващ директор, Graffiti BBDO and Proximity Sofia;
  • Иво Алтънов - управляващ директор, Noble Graphics;
  • Юлиан Добрев - създател и директор анализи, BluePoint Research and Consulting

Водещ и модератор: Красимир Папазов, редакционен директор, Redlink.bg

По време на обучението ще бъдат разяснени специфичните изисквания при подаването на заявки в категориите на Effie България 2022, с акцент върху категориите, въведени тази година („Нестопански сектор“, „Медия стратегия и иновации в традиционни и дигитални медии“, „Устойчив успех“, „Въвеждане на нов продукт, услуга“ и новите подкатегории в категория „Услуги“ - „Политическа реклама и публични услуги“, „Медии, култура и развлечения“). Специално внимание ще бъде отделено на конкретни категории, за които през годините участниците в конкурса срещат най-често трудности да дефинират цели и след това да защитят резултатите си. Програмата предвижда възможност за споделяне на добри практики и дискусия.

Желаещите да се включат в обучението могат да се запишат за участие с имейл на адрес: effie@baca.bg и през формата тук

Генерален медиен партньор
Златен спонсор
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори