‹ НАЗАД
Effie® Awards Bulgaria обяви финалистите за 2023 година
Победителите ще станат известни на 28 ноември
Сподели


Известни са финалистите в шестнадесетото издание на престижния конкурс Effie България, отличаващ ефективността на маркетинговите комуникации.

Претенденти за отличието Effie са кампании и комуникационни активности, доказали максимална ефективност по измерими критерии, реализирани в периода 1 януари 2022 – 31 август 2023 година.

Изтъкнати професионалисти с богат опит от различни области на бизнеса оценяваха най-ефективните маркетингови комуникации в конкурса и определиха най-съвършено изпълнените кампании, които достигнаха до финалния кръг:

Списъкът с финалистите в Effie България 2023 е публикуван тук.
 
Победителите в конкурса, които ще бъдат отличени с “тежката” награда Effie, ще станат известни по време на официална церемония на 28 ноември 2023 година.

Билети за събитието могат да бъдат закупени през https://www.effiebulgaria.org/infobg/88.
 
Наградите Effie са глобален форум с мисия да водят, вдъхновяват и награждават маркетинговата ефективност и професионалистите зад най-ефективните практики.
 
Наградите са отворени за всички агенции, рекламодатели и търговски марки, които искат да бъдат признати за най-ефективните си маркетингови усилия, които са се отличили и са постигнали реални, измерими резултати.

Конкурсът обхваща всички комуникационни канали на българския пазар и цели да отличи най-изтъкнатите постижения и успешни комуникационни кампании и маркетингови практики.

Наградите Effie България отличават най впечатляващите постижения вобластта на маркетинговите комуникации – идеите, които работят.
 
Конкурсът Effie България се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) и се провеждат с изключителната подкрепа на bTV Media Group и bTV Radio Group – генерални медийни партньори, и Visa – златен спонсор.
 

Генерален медиен партньор
Златен спонсор
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори