‹ НАЗАД
Глобалните награди Effie за 2024 г. са отворени за всички победители в Gold и Grand Effie за 2023 г. от регионалните и националните програми на Effie.

Сподели
Ако вече сте носител на Gold или Grand Effie, вие сте част от много изтъкната и изключителна общност. И като част от тази общност, вие сте поканени да се състезавате срещу всички останали победители от целия свят от изминалата година за шанса да бъдете наградени с Global Grand във вашата категория.

Глобалните големи победители ще продължат да се състезават за най-доброто признание - Iridium Effie, дадено на най-ефективната заявка на годината.

За да участвате, всичко, което трябва да направите, е да изпратите отново оригиналната си печеливша заявка на английски език и да предоставите допълнителен контекст на местния пазар за съдиите.

Да сте част от това глобално състезание дава на заявката ви ново и безценно представяне пред някои от най-добрите съдии в света.

Просто няма по-високо признание за ефективността и успеха на маркетинга от това да вземеш у дома Global Best of the Best Effie

Ново през 2024 г.: Претендентите на Global Grand, победителите на Global Grand и победителят на Iridium вече ще получават точки в класацията на Effie Index, годишната класация на компаниите зад най-ефективния маркетинг в света.

За да научите повече за индекса Effie, натиснете тук

Крайни срокове и такси за участие (USD)
Краен срок 1: 16 май 2024 г. | $ 1750
Краен срок 2: 17 юни 2024 г. | $ 2120 

Подайте заявката си тук.
 

Генерален медиен партньор
Златен спонсор
Спонсори
Партньори
Медийни партньори
Организатори